De jeugd maakt het de senioren steeds lastiger op de dinsdagavond bij Dubbelschaak! Op de foto Joey, hij speelt alweer een paar jaar bij de senioren.

Senioren

Iedereen kan lid worden van Dubbelschaak. Als je van schaken houdt of het graag wilt leren, hoor je erbij. Je mag gerust vrijblijvend een paar weken komen kijken. En meedoen, want er wil altijd wel iemand een partijtje spelen. Bij Dubbelschaak spelen de senioren elke dinsdagavond vanaf 20u. Je kunt je aanmelden bij Martien van der Meijden, of kom gewoon eens binnenlopen!

We spelen in de bovenzaal van Grandcafe Rembrandt, te vinden aan de Rechterstraat 56, 5281 BX Boxtel. Analyseren wordt altijd in het cafe beneden gedaan.

 

De contributie voor volwassenen bedraagt € 65 per jaar, alle reguliere clubactiviteiten inbegrepen. Voor contributiebetaling kunt u gebruik maken van Raborekening NL61 RABO 0114340617, t.n.v. Schaakvereniging Dubbelschaak '97, Lierenbout 22, 5283 AT BOXTEL onder vermelding van naam en datum.

Bovendien ben je als lid van Dubbelschaak automatisch lid van de NBSB en de KNSB, met alle voordelen van dien. Je kan meedoen met allerhande toernooien, kampioenschappen en competities. Via de KNSB ontvang je het fraaie bondsblad Schaakmagazine. Onder andere via de ontwikkeling van schaakcursussen en de organisatie van kampioenschappen zet de KNSB zich bovendien in voor de bevordering van de schaaksport.

 

Pupillen

Het lidmaatschap voor pupillen (kinderen die op 31 december vorig jaar nog geen 12 jaar oud waren) bedraagt bij Dubbelschaak € 40 per jaar. Het lidmaatschap kan alleen voor een vol jaar worden aangegaan. De jeugd traint en speelt in principe elke week op dinsdagavond tot en met april (19.15 – 20.00 uur).
Inbegrepen is:
• instructie via de Stappenmethode
• deelname aan het jeugdkampioenschap van Boxtel en omgeving
• deelname aan Grand Prix toernooien voor de jeugd (5 x per jaar)

 

Voor kinderen die bezig zijn met Stap 1 of 2 sluit Dubbelschaak bovendien een NBSB Service-abonnement Plus af. Dat abonnement bestaat uit
• een Stappenboek met bijbehorend examen en bij voldoende resultaat een diploma
• het NBSB jeugdblad Minorpromotie (vier keer per jaar)
• recht op deelname aan enkele speciale NBSB-toernooien
• bij toernooideelname: opname op de NBSB jeugdratinglijst.

 

Pupillen die al een Stap 2 examen hebben gehaald zijn automatisch lid van de KNSB en de NBSB. Leden van de KNSB en NBSB kunnen deelnemen aan allerlei officiële kampioenschappen en competities. Vanaf Stap 3 is het werkboek niet inbegrepen in de contributie van Dubbelschaak.

Voor contributiebetaling kunt u gebruik maken van Raborekening 11.43.40.617, t.n.v. Schaakvereniging Dubbelschaak '97, Lierenbout 22 5283 AT BOXTEL, onder vermelding van naam kind en datum.

 

Aspiranten

Aspiranten (kinderen die op 31 december vorig jaar nog geen 16 jaar waren) betalen ook € 40 per jaar. Aspiranten zijn automatisch lid van de KNSB en de NBSB. Leden van de KNSB en NBSB kunnen deelnemen aan allerlei officiële kampioenschappen en competities. Ze ontvangen het jeugdblad  Minorpromotie.
Ook de aspiranten trainen en spelen in principe elke week op dinsdagavond tot en met april (19.15 – 20.00 uur).

 

Vanaf Stap 3 is het werkboek niet inbegrepen in de contributie van Dubbelschaak.

Voor contributiebetaling kunt u gebruik maken van Raborekening 11.43.40.617, t.n.v. Schaakvereniging Dubbelschaak '97, Lierenbout 22, 5283 AT BOXTEL, onder vermelding van naam kind en datum.