Eindspelstudie van Peter Boll

Hierboven de eindspelstudie die Peter speciaal ter ere van Huub bedacht heeft. Diegenen die op de ALV waren hebben de oplossing al gezien. Het is een lastige, maar de opgave is: Wit speelt en wint. Ik zou zeggen... Pak er een bord bij!!

Aanmeldformulier

In onderstaand formulier kun je aangeven aan welke activiteiten je komend seizoen deel wilt nemen. Op dinsdag 20 augustus staat de ALV gepland. Noteer deze dag alvast in je agenda!

 

Gegevens

Naam: Vul hier je naam in.Vul hier je naam in.

Emailadres:

Vragen

We gaan weer verder met het succesvolle Keizersysteem. Dit betekent dus dat je elke dinsdag een partij kunt spelen, maar ook kan afzeggen wanneer het jou uitkomt. De indeling wordt verzorgt op de avond zelf en geschiedt op basis van de aanmeldingen. Voor deze opzet is het van belang te weten of je standaard aanwezig, of standaard afwezig bent. Je kunt uiteraard altijd hiervan afwijken/switchen door een mailtje te sturen naar de competitieleider:


 

Hieronder kun je aangeven of je gebruik wilt maken van het gebruikelijke reguliere speeltempo (uiterlijk middernacht klaar), of het versnelde speeltempo (uiterlijk 23u klaar).Wil je meespelen in de externe competitie? Mocht je twijfelen... ga er gewoon voor! Zoals het ernaar uit ziet gaat het krap an worden of we met 3 teams kunnen gaan spelen. We hebben dus ieders inzet nodig om met 3 volledige teams aan de start te kunnen verschijnen, want dat is toch wel een heel grote wens van ik denk iedereen! Om vast mee te kunnen spelen dien je minimaal 5 van de 7 externe competitiedagen (van ronde 2 t/m 8) beschikbaar te zijn. 

Mocht je vast of als invaller meespelen, noteer dan onderstaande data alvast in je agenda. Als je al weet wanneer je verhinderd bent of juist wel beschikbaar bent, kun je hierdat hier tevens al aangeven.

Ronde 1 (KNSB, team 1): 21 september 2013
Ronde 2: 2 november 2013
Ronde 3: 7 december 2013
Ronde 4: 4 januari 2014
Ronde 5: 8 februari 2014
Ronde 6: 8 maart 2014
Ronde 7: 29 maart 2014
Ronde 8: 12 april 2014
Ronde 9 (KNSB team 1): 10 mei 2014

 

Wil je meespelen in de interne bekercompetitie (Meierij Beker)


 

Wil je meespelen in de externe bekercompetitie?


 

Sinds vorig jaar komt Dubbelschaak ook uit in de avondcompetitie. 7 keer per jaar spelen op de clubavond van de tegenstander. De ene keer thuis op dinsdag, de andere keer uit op de dag dat de tegenstander zijn clubavond heeft. Het afgelopen jaar was de verschillende spelers van het avondteam bijzonder goed bevallen en ze zijn zelfs kampioen geworden! Wellicht dat er bij voldoende animo 2 teams ingeschreven kunnen worden!

Kortom... Wil je meespelen met de avondcompetitie?


 

 

Heb je nog opmerkingen/wensen voor het komend seizoen (kan over alles gaan)? Ook vragen over de interne competitie opzet kun je hier stellen. Ik zal ze dan beantwoorden of tijdens de ALV behandelen.