Professioneel fotograaf/designer komt Memorial toernooi “kunstzinnig” maken

Wederom organiseert schaakvereniging Dubbelschaak '97 dit jaar het Huub van Dongen
Memorial toernooi. Dit gezelligheidstoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni 2016
en zal gebeuren in de vorm van een 7-rondig rapidtoernooi met leuke prijzen en voor de liefhebbers een heerlijke afsluitende barbecue.
De editie van 2016 is alweer de 5de editie, nadat Huub in de zomer van 2011 plotseling kwam te overlijden. Niet alleen voor zijn nabestaanden was dit een enorm verlies, de schaakclub was zijn meest prominente en sterkste lid verloren. Speciaal ter
nagedachtenis aan Huub wordt dit schaaktoernooi georganiseerd, en het zal ook
volledig in Huubs stijl vormgegeven worden.

De organisatie probeert elk jaar het toernooi weer een eigen smaakje te geven. Deze 5de editie zal geheel in het teken gaan staan van "kunst". Naast het schaken zullen de deelnemers uitgedaagd worden aan een kunst-quiz deel te nemen. De absolute hoofdact van de dag is echter de komst van een professionele fotograaf / ontwerper / webdesigner. Hij zal gedurende de dag foto's van de deelnemers maken en deze naar wens gaan bewerken. Een paar voorbeelden zijn al te vinden op de pagina's van het toernooi (aanmelding/deelnemers/lokatie). Deze professional heet Sander Stekelenburg en zijn website is te vinden op: http://www.profiel-ontwerp.nl/.

Het toernooi vindt plaats als onderdeel van de seizoensafsluiting van Dubbelschaak '97.
Voorheen werd dit toernooi georganiseerd als het toernooi om de Gulden Hoekpion. Ook dit jaar zal de beste Dubbelschaker de bijbehorende prachtige bokaal in ontvangst mogen nemen. Voor de toernooiwinnaar staat er uiteindelijk een mooie  geldprijs te wachten van 100 euro en voor de daaropvolgende plaatsen zijn er nog meer geldprijzen en prijzen in natura te verdienen.

Na afloop van het toernooi wordt er volgens Dubbelschaaks traditie een heerlijke barbecue verzorgd, vanaf een uurtje of 18u. U bent hier natuurlijk ook van harte voor uitgenodigd. De kosten van deze meer dan ruimschoots verzorgde barbecue zijn 18,50 euro.

Aanmelden voor het toernooi en eventueel de barbecue kan alvast door hier te klikken. Mis deze editie niet, want het is een geweldige kans jezelf of iets/iemand op zeer kunstzinnige manier digitaal bewerkt te laten worden.

Meer informatie over het toernooi is te vinden via de betreffende hyperlinks, boven in beeld.

Tijd en plaats

Het toernooi wordt gehouden in het clublokaal van Dubbelschaak ’97, Grand Cafe Rembrandt, Rechterstraat 56 in Boxtel. Het is niet toegestaan meegebrachte consumpties te nuttigen; er is van alles verkrijgbaar. U kunt zich inschrijven aan de zaal vanaf 10.00 uur. Het toernooi begint om 10.45 uur. Rond 13.45 wordt er gepauzeerd. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Geen reakties meer mogelijk.