Beveiligde homepage!

Welkom op de beveiligde pagina's binnen de Dubbelschaak site!

 

Inmiddels zijn de partij databases weer bijgewerkt, inclusief de eerste van het seizoen 2013-2014!

 

Ook is de partijen collectie van Huub verplaatst naar binnen het beveiligd gedeelte van de site. Dit op verzoek van verschillende Dubbelschakers.

 

Er staat inmiddels al aardig wat inhoud op dit gedeelte van de site. Daarom heb ik links in beeld een menuutje aangemaakt, van waaruit alle beveiligde content handig te vinden is.

 

Ik hoop nauurlijk op veel input van jullie. Peter vroeg op het forum eens naar hoeveel zetten de kortste partijen van de lezers bestaan. Hierop zijn er wat inzendingen gedaan van de kortste partijen ooit gespeeld door verschillende Dubbelschakers.

 

Maar er staat veel meer op... Zo is de voorbereiding van de externe competitie hier te vinden. Alles kan ingezonden worden , partijen, tips, whatever! Maar ook is het idee ontstaan om een digitale bibliotheek aan te leggen. Mensen die hieraan mee willen doen, kunnen naar de webmaster een lijstje doormailen met schaakboeken/DVDs die zij hebben. Geinteresseerden kunnen dan kijken wat andere Dubbelschakers in hun kast hebben staan en eventueel wt uitwisselen aan elkaar.

 

Voor meer idee├źn over wat hier nog meer kan komen te staan kan een mail gestuurd worden naar Martien of natuurlijk via het forum.