Aanmelden seizoen 2016-2017

Het seizoen is ten einde en dat betekent dat jullie bestuur weer aan de bak mag met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wellicht het allerbelangrijkste is om van jullie te horen aan welke activiteiten jullie deel willen nemen het komende jaar. Vandaar dat er weer een aanmeldformulier voor jullie gemaakt is. Graag het verzoek deze in te vullen.

De datum van de ALV is overigens nog niet bekend. Op 20 juli is er een bestuursvergadering en dan zullen we de datum gaan prikken.

Gegevens

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Vragen

Interne competitie

We gaan weer verder met het succesvolle Keizersysteem. Dit betekent dus dat je elke dinsdag een partij kunt spelen, maar ook kan afzeggen wanneer het jou uitkomt. De indeling wordt verzorgd op de avond zelf en geschiedt op basis van de aanmeldingen. Voor deze opzet is het van belang te weten of je standaard aanwezig, of standaard afwezig bent. Je kunt uiteraard altijd hiervan afwijken/switchen door een mailtje te sturen naar de competitieleider:

 Standaard aangemeld Standaard afgemeld

Hieronder kun je aangeven of je gebruik wilt maken van het gebruikelijke reguliere speeltempo (uiterlijk middernacht klaar), of het versnelde speeltempo (uiterlijk 23u klaar).

 Regulier Versneld

De Meierij beker is een heel leuk neven-evenement naast de interne competitie waarbij je 2 rapidpartijen (50 min pppp + 10 sec/zet) met verwisselde kleuren speelt tegen dezelfde tegenstander. In eerste instantie is er een poule-fase, waarbij doorgaans de nummer 1 en 2 doorgaan naar de knock-out fase. Precies hetzelfde als bij het WK eigenlijk!
Overigens bestond deze competitie voorheen vooral uit sterke team 1 schakers, maar na invoering van de topcompetitie is dit evenement vooral populair onder de overige leden (niet team 1 schakers zeg maar).
Overigens kunnen jeugdspelers hieraan meedoen met 25 min op de klok + 10 sec per zet. Daarmee zijn zij nog steeds rond 22u uiterlijk klaar.
Wil je meespelen in de interne bekercompetitie (Meierij Beker)?

 Ja Nee

De topcompetitie is inmiddels alweer enkele jaren een fenomeen bij Dubbelschaak. Sterker nog... hij is zo populair gebleken, dat er zelfs een vergelijkbare competitie voor een nivootje lager is ingevoerd, de Hertogjan League! De competitie is een gesloten competitie met spelers van vergelijkbare speelsterkte die allemaal een keer tegen elkaar spelen. De partijen worden telkens de dinsdag voorafgaand aan de externe competitie gespeeld en tellen mee voor de interne competitie. Afhankelijk van het aantal deelnemers kijken we of we misschien nog een 3de groep gaan maken, bijvoorbeeld de Choco-league. Dit zal verder tijdens de ALV besproken worden.
Doe jij mee?
 Ja Nee

Externe competitie

Wil je meespelen in de externe competitie? Mocht je twijfelen... ga er gewoon voor! Om vast mee te kunnen spelen mag je maximaal 2 zaterdagen verhinderd zijn. De externe competitie wordt door veel Dubbelschakers gezien als het leukste evenement van het seizoen. De externe competitie is op 7 (team 3) of 9 zaterdagen (team 1 en 2) in het seizoen.

 Ja Ja, maar alleen als invaller Nee

Mocht je vast of als invaller meespelen, noteer dan onderstaande data alvast in je agenda. Als je al weet wanneer je verhinderd bent of juist wel beschikbaar bent, kun je dat hier tevens al aangeven. Let op: team 2 speelt komend seizoen ook 9 ronden!

16 september 2017

 Ik speel mee! Verhinderd. Nvt.

7 oktober 2017

 Ik speel mee! Verhinderd.

4 november 2017

 Ik speel mee! Verhinderd.

25 november 2017

 Ik speel mee! Verhinderd.

16 december 2017

 Ik speel mee! Verhinderd.

3 februari 2018

 Ik speel mee! Verhinderd.

10 maart 2018

 Ik speel mee! Verhinderd.

7 april 2018

 Ik speel mee! Verhinderd.

21 april 2018

 Ik speel mee! Verhinderd. Nvt

Wil je meespelen in de externe bekercompetitie? In deze competitievorm kunnen 2 teams ingeschreven worden, 1 NBSB team en 1 KNSB team. Je speelt dan in een team van 4 tegen een viertal van een andere vereniging, op de clubavond van de thuisspelende club. Bij een team-overwinning ga je door naar de volgende ronde. Bij verlies is het afgelopen. Een leuk knock-out systeem dus!

 Ja Nee

Sinds een aantal jaar komt Dubbelschaak ook uit in de avondcompetitie. 7 keer per jaar spelen op de clubavond van de thuisspelende vereniging. De ene keer thuis op dinsdag, de andere keer uit op de dag dat de tegenstander zijn clubavond heeft. Wellicht dat er bij voldoende animo 3 (!!) teams ingeschreven kunnen worden!
Kortom... Wil je meespelen met de avondcompetitie?
 Ja Nee

Vragen/opmerkingen?

Heb je nog opmerkingen/wensen voor het komend seizoen (kan over alles gaan)? Ik zal ze dan beantwoorden of tijdens de ALV behandelen.


Geen reakties meer mogelijk.